Recept: Minty banana crushie

Geplaatst op 2 juli 2015 by Lia

Zo zag mijn crushie eruit

Zo zag mijn crushie eruit

Op Australia Day in januari, hartje zomer hier, belandde ik op het terras van een Vietnamees restaurant in Bondi Beach. Het was niet eens zo warm, maar ik wilde iets koels en verfrissends drinken. De serveerster raadde deze crushie aan. Yum! Aangezien het nu bij jullie bloedheet is, vond ik het recept wel geschikt voor vandaag.

Ingredienten voor 1 drinkglas

  • 1 banaan
  • Handje muntblaadjes
  • 3/4 drinkglas gevuld met kokosnootwater
  • IJsblokjes (hoe meer ijs je wilt, hoe meer ijsblokjes)

Bereidingswijze

Gooi als eerst het ijs in de blender en crush dit met de speciale crushfunctie. Vervolgens gooi je de andere ingredienten erin en blend je alles tot het een klein genoeg is om uit een dik rietje te drinken.

Giet het in een glas, rietje erin en drinken maar! Je kunt er eventueel ook nog een lepeltje bij doen.

Fijn weekend!

Andere recepten voor vloeibare gerechten: