Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/9/f/aworldoffood.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 De route | a world of food

De route

De vraag der vragen: welke landen gaan wij allemaal bezoeken? Een erg goede vraag, want dat weten we zelf ook nog niet precies!

Natuurlijk hebben we wel een lijstje met landen waar we graag heen willen, maar er ligt nog niets vast. Dat hebben we expres gedaan: zo hebben we de meeste vrijheid. Dat vinden we het leukste en uit ervaring weten we ook dat dit het meest voordelig is: nu kunnen we onze plannen bijvoorbeeld laten afhangen van een goedkoop ticket dat we op het laatste moment boeken.

Globaal is dit het plan:
Kuala Lumpur, Maleisië – van Noord naar Zuid in Vietnam – de kust en enkele plaatsen in Cambodja – Bangkok, Thailand voor aanvragen van visa….. – Myanmar – China – Mongolië – India – Indonesië – Filipijnen.

Het bleek een beetje te globaal want vanuit Thailand zijn we via Singapore (waar we twee weken vertoefd hebben) naar Adelaide, Australië gevlogen. Een mooie kans om ‘Down Under’ te werken en te reizen konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Bovendien stonden Australië en Nieuw Zeeland bij ons beiden hoog op het verlanglijstje.

a world of food route map

Het plan is nu, om na Australië en Nieuw Zeeland, via Indonesië, China en Mongolië naar de Filipijnen te gaan. Van Manilla, Filipijnen vliegen we dan naar Los Angeles, USA waar familie van Lia woont. Vanaf daar gaan we over land door Midden-Amerika en Zuid-Amerika om in Argentinië en Brazilië te eindigen.

Zoals je merkt is de hierboven genoemde reis nogal onderhevig aan veranderingen en dat is precies wat we willen :) Enne… mocht je zelf ergens vertoeven op de wereld, laat het ons weten! Wie weet, zien we elkaar dan daar!