Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/9/f/aworldoffood.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 [Filmpje] Israël | a world of food

[Filmpje] Israël

Geplaatst op 2 juli 2018 by Lia

De klaagmuur in Jeruzalem

Al heel lang wilde ik naar Israël, het land waar al zoveel over is gezegd, geschreven en gestreden. Ik wilde met eigen ogen dit fascinerende land zien, de belangrijke plekken in de (religieuze) geschiedenis bezoeken en natuurlijk het heerlijke eten proeven. Vorige maand was het dan eindelijk zo ver, zie het filmpje in het bericht.

Onze vrienden Fleur en David zijn vorig jaar vanuit Sydney terug naar Tel Aviv verhuisd. Door hen hebben we de twee jaar dat we allemaal in Sydney woonden veel gehoord over Tel Aviv/Israël en het door David heerlijk gekookte eten geproefd.

In Kerem met Fleur bij de hartjesmuur <3

Aangezien Bart bijna de hele maand juni op reis was voor werk heb ik de kans gegrepen om zelf ook op pad te gaan. En dat werd dus een weekje Israël. Het was sowieso heel gezellig om elkaar na een jaar weer te zien en lekker bij te praten. Hun zoon Elon was nog maar een baby toen hij Sydney verliet en nu een vrolijke dreumes die met z’n mooie blauwe ogen iedereen voor z’n karretje spant en lekker kan smullen (zie filmpje).

Lopen en eten
Fleur en ik hebben vele kilometers gelopen, 15km door Tel Aviv en ruim 16 door Jeruzalem. Daarna konden we wel verdiend van de hummus, sabih of lekkere pita’s genieten :) In Jeruzalem had ik zelfs mijn eigen fotograaf, vandaar de prachtige foto’s die ik nog in een aparte blog zal delen. Lieve Fleur en David, nogmaals dank voor de gezelligheid en de goede zorgen! Het was super om jullie weer te zien en ein-de-lijk jullie stad en het eten te ervaren! Dikke kus voor jullie en natuurlijk m’n kleine vriendje

Music credits: Roni Dalumi – Ten
Edited by Lia

Andere filmpjes: