Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/9/f/aworldoffood.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Recepten. Terug van weggeweest! | a world of food

Recepten. Terug van weggeweest!

Geplaatst op 8 april 2017 by Bart

Een jaar van proeven, ruiken, voelen, nieuwe technieken, experimenten en nieuwe ideeën. Soms is het goed om even niets op te schrijven maar jezelf te dwingen om nieuwe dingen te proberen en daar van te leren.

Best een uitdaging, die menukaarten in Japan(s)

Met fantastische tripjes naar Zuidoost-Azië (altijd inspirerend), Tasmanië (prachtige ingrediënten), Japan (nieuwe dingen) en een mooie zomerweek in de Nederlandse keuken met mijn moeder (de diëtiste en voedingsdeskundige van de Tip van Ellen!) was 2016 het perfecte jaar om nieuwe dingen te proberen. Tel daar bij op dat ik mijn eigen kookspulletjes weer in de armen kon sluiten en de nieuwe keuken (en nieuwe barbecue!) in Maroubra/Sydney en je hebt het perfecte recept voor fantastische recepten.

Met groenetheeijs in Nara

Dit jaar kun je je speekselklieren weer op maximaal zetten, want we gaan je verwennen met echt geweldige eetideeën. We gaan ribbetjes roken zonder een roker, we gaan vis in een waterbad maken, we introduceren een hele nieuwe Aziatische keuken (#Japan) en we gaan nog meer interessante ingrediënten gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten? Meld je dan aan op Facebook, Instagram, Twitter of krijg bericht als we weer iets plaatsen (Je kunt je e-mailadres rechts in het menu achterlaten) en mis niets van al dat lekkers.

Gisteren plaatsten we het eerste recept! Zie hier voor wat, inmiddels, gouwe ouwe: