Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/6/9/f/aworldoffood.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Wie zijn wij? | a world of food

Wie zijn wij?

Lia en Bart 2008

Wij leerden elkaar kennen op de middelbare school in het Brabantse Roosendaal. Na onze studies in verschillende steden kwamen we elkaar toevallig weer tegen. Wat bleek? We waren beiden net terug van een mooie reis en zo ontstond het idee om samen op reis te gaan. Na 3 maanden samen reizen door Vietnam, Laos, Cambodja en Thailand kwamen we terug als BFFbest friends forever.

Lia met Auckland (NZ) op de achtergrond

Lia met Auckland (NZ) op de achtergrond

Onze masterstudies deden we allebei in Rotterdam. Erg gezellig! Samen studeren, elke week koken en eten, leuke dingen ondernemen. Na Lia’s afstuderen ging ze alleen op reis naar Zuid-Amerika. En afzonderlijk van elkaar bedachten we dat het toch wel heel saai was zonder elkaar en dat we elkaar misschien toch wel erg leuk vonden….

Inmiddels zijn we drie jaar samen en gaan we onze droom uit laten komen: de wijde wereld in voor onbepaalde tijd! Er is alleen een enkeltje naar Azië dus wanneer we terugkomen… geen idee! Tot we het zat zijn of tot het geld op is. We gaan niet alleen maar reizen: als er onderweg een leuke baan voor één van ons (of nog beter: voor ons beiden) voorbij komt, dan doen we dat ook!

Proost!

Bart op zijn verjaardag in Sydney

Omdat we allebei van reizen en lekker eten houden, en Bart gek is op koken, kwamen we op het idee om het thuisfront op de hoogte te houden via een reiseetblog. Iedere donderdag plaatsen we een recept van een heerlijk gerecht dat wij in het land waar we op dat moment zijn, hebben gegeten. Hopelijk inspireren we jou tot het koken van nieuwe, onbekende gerechten én met onze reisverhalen.

Wil je meer weten over ons of onze reis? Laat gerust een reactie achter of stuur ons een berichtje.

 

UPDATE

Inmiddels zijn we al een hele tijd in Australië waar we wonen, werken en vooral lekker eten en reizen. Sydney is ons ‘thuis’ in the land down under en vanuit deze geweldige stad ontdekken we Australië en omstreken.

Prachtig uitzicht op de skyline van Sydney

Prachtig uitzicht op de skyline van Sydney